Enköpingstripp

Nu är jag och Diezel hemma från vår lilla tripp till Enköping, och Linda. När jag klev av tåget i torsdags slog värmen emot mig, och det kändes ju för tusan som att jag hade åkt utomlands.! Inte helt fel.
Helgen har varit jättetrevlig och gått på tok för fort. Började med picknick på familjen Idås gård när jag kom dit i torsdags, och både jag och Linda somnade på filten efter att ha stoppat i oss smörgåsar, melon och jordgubbar. Välbehövlig powernap.
Därefter har vi hunnit med att sola och bada, sett Border Collies kasta omkring på gigantiska ladugårdsråttor (vilka bilder det måste komma upp i era huvuden nu…), varit i Skärblacka där Linda, Elsa & Modja tränade vallning inför kommande tävling, samt varit till Fånö och fikat på litet fint café. Lite annat har också hunnits med, och helgen har varit hur mysig som helst. Tusen tack till gulliga Linda för att vi fick komma!
Diezel har haft det lite jobbigt då Bella var i höglöp. Dock har han skött sig bra med tanke på de omständigheterna.
Lite oturligt blev han risig i magen i natt, spydde och hade sig, så någon frukost ville han absolut inte ha, men tackade som tur var ja till vatten. Han sov under hela tågresan hem, och är nu mycket piggare. Tur i oturen att det blev i natt, och inte under tågresan.
När vi ändå är inne på Diezel och hans krämpor, kan jag nämna att han ännu markerar lite på höger fram, men det är ytterst lite och han tar ut rörelserna på ett helt annat sätt nu, samt reagerar ingenting om man klämmer på baktassarna. Fortsätt åt rätt håll nu…

Snart sovdags. Blev tillfrågad om att jobba imorgon, och tackade såklart ja. Upp i ottan dock.!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *