Fotograf Sofie Gustafsson »

en dag man mår bra av.

IMG_1366IMG_1376

IMG_1382

Det hade jag igår, helt klart.
Förutom jag och grabbarna, fanns även Jessica och Elvins syster Enja på plats på Lindas lilla gård. Jättekul att träffa dem båda igen!
Vi började med frukost utomhus i solen och sen fortsatte dagen i samma härliga anda.
Vi hittade en gullig inredningsbutik utanför Örebro, Smultrongården. Väl värt ett besök!
Vackra ting utspridda över precis hela butiken, åh. Himmelrike, näst intill, haha. :-)

IMG_1441IMG_1414
De har sina likheter, Folsbergavalparna. Hihi! 

Väl tillbaka i Västerås anlände Camilla,
vi grillade på min nyinköpta lilla grill (jäklar vad det ska grillas här i sommar, för visst är det väl det godast som finns!)
& diskuterade begreppet high sensitive person. Det måste jag skriva mer om vid ett annat tillfälle, men ni som ser er själva som känsliga/analyserande o.d, googla! Lovar att ni kommer tycka att det är väldigt intressant.

Nehepp, Söndag alltså.
Och vad passar då bättre än att påbörja projektet verandra-makeover?

IMG_1466IMG_1467IMG_1393IMG_1460

  • Karin - Åh vad mysigt! Flufflamm, fina människor å hundar, sen grillah!! Här ska plantor inhandlas å projekt blommande uteplats ta fart :)ReplyCancel

  • Anna - Ser verkligen ut som en underbar dag! :)

    Visst är det spännande, det här med ”highly sensitive person”! Jag snubblade över begreppet när jag funderade över min egen personlighet. Jag har alltid varit en ”känslig” person och fram tills väldigt nyligen så har jag trott att det har varit något negativt. I samhället möts vi alla av åsikten att känsliga personer ska ”tuffa till sig” och inte vara så sjåpiga. Men det har jag slutat tro på; jag har slutat tro att jag skulle vara klen på grund av min känslighet. Tvärtom så tror jag att världen skulle behöva fler känsliga personer, fulla av empati och förståelse för sina medmänniskor, djur och natur.ReplyCancel

  • maja - åh vad mys!!ReplyCancel

  • Elaine - Vilken omgivning! Vilken natur! Vilken överlägsen hobby vi har! :D
    Jättemysiga bilder, från en till synes tokmysig dag.ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*