efterlängtat.

Åh, helger som dessa är ju helt fantastiska.
Igår spenderade jag och finaste Tina dagen med att heja på duktiga agilityekipage, träna agility i halv orkan & leta nya skor för att förhindra att jag och Diezel skulle missa uppflytt ytterligare en gång, haha. Hittade tillslut de jag ville ha i Eskilstuna – och sen körde vi självfallet fel när vi skulle åka därifrån.
Har lyckats med bedriften VARJE gång jag kört till Eskilstuna hitills, och då är det ju inte Sveriges största stad precis… Begåvat, helt klart.! ;-)
God middag och mycket babbel, innan Tina & Steppa rullade hemåt igen… Måste ta mig iväg till Skara och hälsa på dem i sommar!

Imorse var det dags för mig att åka till tävlingsplatsen igen – denna gång som tävlande.
Första loppet, 15 fel, lite slalomkrångel vilket inte brukar ske, samt ett par rivningar på det. Surt.
Kände mig sen sjuukligt taggad inför lopp nummer två – ville verkligen ha den där sista pinnen som vi jagat så länge, och haft sån otur med flera gånger.
Och se på fan – idag lyckades vi ta den!
Inte det snyggaste loppet på något vis, men jag lyckades rädda upp ett par missar, och det hela räckte till en fjärdeplacering & efterlängtat uppflytt.
Woho, glädjen över att äntligen få säga hejdå klass 1 är stor kan jag lova. Nu jäklar ska vi köra på i sommar! :-)

Största grattiset till grymmaste träningskompisarna också såklart – Marlene & Fokus tog första pinnen i agilityklassen igår
& Sandra & Magi slog till med vinst även denna helg, x 2 dessutom. Superduper helt enkelt, vilken start på säsongen vi fått!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *