dravel.

bästa

 

Har precis krypit ner i sängen efter en lång men bra dag. Trots att jag är trött kan jag inte få ro riktigt ännu, det har blivit lite som ett begär att summera dagen först, hihi.
Somnade i soffan efter frukosten imorse, och vaknade en timme senare, lite mer utvilad.
Strax därefter anlände mina systerdöttrar, de gosade lite med Elvin innan jag tog med D ut för ett lydnadspass. Fotgåendet var fint förutom vänstersvängarna, han brukar tränga en del när han är för het, men inte såhär. Mot slutet fick han dock en bättre position. Stegförflyttningarna kändes mycket bra idag, det har han tyckt varit aningens föör kul tidigare, men nu känns det som att vi har hittat en fin balans.
Lite inkallning med hyfsat resultat, och en fin fjärr hann vi med också. Mer struktur och fokus behövs dock i träningen om vi ska komma någonstans, känns som att vi mest står och trampar för tillfället. Ska nog ta mod och anmäla till tävling, så tar jag förhoppningsvis tag i det här bättre…
Elvin, som varit lite halt ett par dagar (mycket race, och ben som blivit långa på kort tid, ingen bra kombo troligen) har, mot sin vilja, tagit det lugnt. Koppelpromenader är pisstråkigt, likaså att inte ens få brottas med Indra. (känns förövrigt finfint att jag, Diezel och Elvin lyckats bli halta under ett par veckors tid. Ibland är livet strålande & ja, jag är bitter) Men ack så nyttigt för plutten.
Lite har vi dock tränat inomhus, stadga i ligg och sitt, samt pausa på en filt. Den sistnämnda tycker han är superroligt, jag värdesätter just nu att ligga lugnt och fint på filten massor. Idag verkade poletten trilla ner ordentligt, och han slappnade av väldigt bra.
Vore så skönt att få det så stabilt att han chilla på en filt i framtiden när jag tränar med annan hund osv. Diezel är oftast väldigt duktig i sådana situationer, men är på helspänn i hopp att ”snart är det min tur.!!” ,en filt gör det hela förhoppningsvis lite mer tydligt.
Jag är väldigt trött, så ni får ursäkta om det låter helknas.

Tog med mig systerdöttrarna och min kusin till stan en sväng, åkte på ett några olika affärer o kikade på soffor & andra inredningsprylar, samt checkade eventuella bröllopsfotograferingsplatser. Ett trött och hungrigt gäng landade sen hemmavid!
Efter sen lunch gick vi tvåbenta en prommis i sköna skolan med Indra och Diezel för att kika på fölet som kommit till världen på en gård i närheten. Så himla gullig liten varelse!

Kvällen spenderade jag och kusin med att åka och promma lite med Indra i badhusparken, tror hon blev glad över lite egentid. Prinsessan. Dock inte helt nöjd över att de höll på att bygga upp krogstråket, och var tvungna att hamra just precis när hon gick förbi…!
Diezel och Elvin fick stanna i bilen pga Elvins ben, men fick komma ut och kolla läget lite när vi kom tillbaka. Kusin gjorde några försök att fota mig och grabbarna (på min begäran bör jag kanske tillägga, hon var inte helt nöjd med uppdraget och tyckte min kamera var för tung ;-)) ska kika imorgon om det blev något. Har nästan inga bilder på mig och hundarna, vilket är lite tråkigt.
Efter hemkomst från prommis kurade vi ner oss i varsin soffa och kikade på Harry Potter, är några av filmerna som jag inte sett ännu, så jag måste ta ikapp för att se den sista på bio!

Oj, långt inlägg och mycket dravel. Cred till er som orkar läsa ;-) ! Nu ska jag sovasovasova.
Imorgon är planen att börja packa och träna lydnad, blir kanon!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *