Fotograf Sofie Gustafsson »

Det tar sig!

Slutade ganska tidigt idag, det gillades mycket. Och nu är det faktiskt inte länge kvar till lov… underbart! :)

Direkt efter skolan blev det hem och byta om och hämta hundar och träningsgrejer, sedan åkte jag och Sandra iväg och tränade.
Det har kommit saker ivägen varje gång vi ska träna hon och jag, så det var toppen att det äntligen blev av!  Tack för hjälpen idag vännen!

Indran var i sin egen värld idag och traskade mest omkring i sin egen lilla bubbla. Lite som det brukar alltså… hihi. Men hon är söt i allafall!
Vi körde inte så seriös träning mest lite bus och trix, och någon inkallning. Och så fick hon vara med och träna platsliggning.

Sandra kommenderade mig och Diezel genom hela tvåan, första gången vi testade det. (såhär någon dag för tävling, framförhållning, vad är det?….)
Det kändes faktiskt bättre än jag hade väntat mig.!
Rutan… jodå. Det går åt rätt håll. Vi tragglar på. Just nu händer det ibland att han ställer sig med baktassarna i rutan och framtassarna utanför. Men det är framsteg då han förra veckan stod ett par meter framför rutan.
Det tar sig, och nu ser jag faktiskt fram emot tävling!

Stackars er som bara får läsa massa babbel om träning hit och tävling dit. Men bloggen är bra, min nervositet fastnar lixom här, när jag skriver ;)
Så ni får stå ut till efter helgen, då blir det förhoppningsvis lite mer foton istället!

 • Sandra - Superbra att vi kom iväg tillslut! Tack själv för hjälpen!:) Diezel var grymt duktig, går han så bra på tävligen (vilket han kommer) så kommer det garanterat att bli ett första pris! PUSSReplyCancel

 • Maria - Det är kul att läsa babbel emellanåt med fast bilderna till helgen vart jag sugen på att se:)ReplyCancel

 • Caroline o. Lukas - Babbla av sig i bloggen tycker jag är kanon. Och om det håller din nervositet på palts så babbla på =)
  Framförhållning är inte heller riktigt min grej. Vad sägs om att träna springa utställningsfint och trimma till Lukas päls dan innan utställning…risk för hack i pälsen ;)
  Ösnakr er lycka till redan nu för att komma ihåg det :)ReplyCancel

 • Mirre - Julfint här =D, det är bra du ska skriva som du vill =D, men ser fram emot kort =D
  KramReplyCancel

 • Emma - tack för kommentaren :) kul att träningen gick bra, spännande när ni sen entrar tävlingsplanen ;)ReplyCancel

 • Ett hundliv - Spännande med tävling!!ReplyCancel

 • Emma, Vizzla o Bozza - Lycka till på tävlingen! Skulle ha varit kul att komma och kolla men jag och Bozza har bevakningsträning… Slappna av och ha kul! :)ReplyCancel

 • Lina - Jag håller alla mina tummar för er inför tävlingen, jag är övertygad om att det kommer gå finfint för er :)
  KramReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*