Fotograf Sofie Gustafsson »

BRA DAG!:)

Det är galet vad vädret kan påverka humöret.! Solen skiner ute & snön är påväg bort. Man kan ju inte vara annat än glad. :)
Större delen av min klass påbörjade sin praktik igår, men eftersom jag inte läser den kursen (hästkunskap) så har jag istället tre veckor att göra vad jag vill med.!!!  Plugga kommer jag såklart behöva göra, en hel del. Men det är så skönt att själv kunna välja när jag vill göra det, och inte behöva åka iväg till skolan varje morgon. Det är superhärligt att få vara hemma med hundarna så mycket också, vi ska ta vara på de här veckorna ordentligt!

Efter morgonprommisen tog jag tag i projekt klippa Indra. Skjutit det framför mig allt för länge nu, så nu var det dax. Och vilken skillnad sen – från tant till fröken på en timme!
Städat lite har jag gjort också, så nu blir det bildfixande, lunch, och sedan lite plugg innan vi beger oss ut i solen och tränar lite, samt planerar kvällens agilityträning!
BRA DAG! :)

  • Maja - Oj, vilken skillnad! Söta Indra!ReplyCancel

  • Nattis - Fusk med denna tid för dig nu! ;)ReplyCancel

  • Kajsa - Vad fin hon blev! :)ReplyCancel

  • Alma - Söt-Indra :) Har också skjutit detta framför mej i snart två månader. Här ska klippas i helgen :) Det blir ju sån fin skillnad!!ReplyCancel

  • Marlene - Vilken skillnad! Kanske skulle ta före och efter bilder på Myran också ;) Köpte Kelpie för att slippa trimma min hund men efter att så många klagat på att hon ser så tjock ut så började jag ”formklippa” henne och då säger alla ”Oj vad smal hon har blivit!” fastän hon väger precis lika mycket (ideal vikt) som någon dag innan. Tänk vad lite päls kan göra med utseendet ;)

    Jag bor strax utanför västerås :) Vill flytta in till västerås.ReplyCancel

  • Emma - Vilken snygging hon blev! :)
    Härligt att ni har haft en så bra dag, förstår att det måste vara skönt att kunna plugga hemifrån och ta vara på vackra dagar och spendera tid med hundarna!ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*