Fotograf Sofie Gustafsson »

back to reality.

Känner nu vilket lyxliv jag faktiskt levt de senaste månaderna, när jag pluggat några distanskurser, haha. Skolan (beteendevetenskap på MDH) började igår, och jag känner redan att dygnets timmar är för få.!

Många nya intryck under både gårdagen och idag, men magkänslan säger att det kommer bli en bra tid. Fina lokaler, och första intrycket av klassen och kursupplägget är bra. Det ser ut att bli föreläsningar ca 3 gånger i veckan, halvdagar, så då kommer hundarna inte behöva vara ensamma särskilt mycket heller, vilket är skönt!
När saker strular så sker såklart allt på en gång, så som strul med CSN, mitt bokföringsprogram, beställning av kurslitteratur osv… Känner mig därav lite stressad, men jag får försöka beta av en grej i taget, och komma ihåg att andas lite däremellan. (och hinna med allt annat som ska göras också) Det är väl såhär en vanlig vardag ser ut kanske. ;-)

Nåja, bara att fixa lite middag och sen ta tag i sysslorna.

 

  • Emma - Kul att det känns bra med studierna och vad skönt att hundarna inte behöver vara själva så mycket. Hoppas allt strul löser sig. :)ReplyCancel

  • Caroline o. Lukas - När man blir student får dygnet genast för få timmar. Vi har rätt mycket föreläsningar och praktiska lektioner, så när det dyker upp halvdagar är det lyx för oss. Det gäller att kunna planera och vara strukturerad för att hinna med allt man vill :)
    Lycka till med pluggandet!ReplyCancel

  • Sofie&Jackson - Spännande att det hoppat igång nu! En bekant till mig från Skara går samma utbildning tror jag, Isabelle heter hon! :)

    Hoppas du snart kommer in i din nya vardag!ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*