Fotograf Sofie Gustafsson »

Anywhere is paradise when you’re with the one you love

Idag har tiden sprungit fram. Klev upp hyffsat tidigt, och sen har tiden bara försvunnit. De flesta punkterna på attgöralistan är avprickade, men några är kvar ännu. Borde väl försöka hinna med dem innan jag somnar, för att slippa stressa imorgon…

Nåja. Vi var iväg och tränade lydnad på förmiddagen, i orkanvindarna. Fasen vad det blåste!!!
Körde igenom hela trean med Diezel. Det kändes faktiskt riktigt stabilt. Lite dåligt tempo i vissa moment (lerig plan är äckligt enligt Diezel) men allt flöt på.! Vi körde till och med en fjärr på tiometers avstånd som kändes bra förutom ett dk, otroligt!
Dumt nog tänkte jag avsluta träningspasset med ytterligare ett rutskick – självklart började det krångla då… Så typiskt. I sådana lägen önskar jag att jag kunde låta bli att bli så jäkla frustrerad, och låta bli att tänka ”men jävla hund du gjorde det ju nyss!” och istället lugnt analysera ”vad skillnaden kan vara nu – varför förstår han inte”, på en gång.
Efter en stund trillade iallafall poletten ner igen, och vi avslutade med ett jättefint skick.

Plugg, bildfixande, dusch, bankbesök, födelsedagsfirande (cupcakesen blev jättegoda!) osv. Har eftermiddagen & kvällen innehållit. Är trött nu, och ser verkligen fram emot en kopp te och ett avsnitt av Stylisterna. Men först måste jag börja packa lite inför morgondagens äventyr.

  • Caroline o. Lukas - Om de där cupcakesen inte hade vart goda hade världen varit orättvis. De ser sååå mumsiga ut!
    Gillar verkligen rubriken till dagens inlägg – så klockrent!ReplyCancel

  • Nattis - Det verkar vara en storm som drar över Hela sverige :-SReplyCancel

  • Maja - ÅHÅ, idag kommer du :) :)
    Kör försiktigt!
    Seees snart. Faktiskt! :DReplyCancel

  • Emma - Härligt att träningen ändå gick så pass bra. Ibland är det ju svårt att sluta när man borde, men det var ju bra att ni fick avsluta med ett fint skick i alla fall! :)ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*