äntligen.

 

Sitter i soffan och andas ut lite, har yrat omkring hela dagen… Packat, städat, prommat, uträttat några ärenden på stan och vips så var det mörkt ute. Om ett par timmar sitter jag och Elvin på tåget söderut, med Folsberga som slutmål. Några dagar hos familjen Idås väntar, och jag är övertygad om att det kommer bli finfina sådana!! Det ska bli så roligt att träffa flera saknade ansikten och även ett gäng minikrokodiler, väldigt spännande att se hur de utvecklats, och om det är många likheter,bästa syskonen emellan.
Diezelprinsen ska få spendera tiden vi är borta i sällskap med Martina & Misty, något jag inte tror att han kommer klaga det minsta över, tvärtom kommer han förmodligen vara glad att slippa lillbrorsan ett tag… hihi.

Nej, ska kolla igenom packningen (har ärligt ingen aning hur jag ska orka kånka på allt och samtidigt hålla rätt på en vild valp, menmen, saker och ting brukar ju lösa sig;-)) sen ska jag och pojkarna ut på en rejäl promenad med målet att trötta ut Elvin inför några timmars tågresa, hans första dessutom, så det kan bli…spännande!

Hoppas att ni får en bra helg allesammans, om jag inte får tillfälle att uppdatera. <3

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *