Akupunkturdebut

Jag och Diezel åkte upp till Linda på förmiddagen, akupunktur väntade, för oss båda!
Diezel skötte sig bra som vanligt, och Linda är utan tvekan en av hans favoriter.
Sedan var det dax för mig att få akupunktur också, mot min rätt dåliga hy. Jag har aldrig fått akupunktur tidigare och är inte så förtjust i nålar men det gick bättre än jag trodde när hon stack in nålarna. Efter att de suttit i en bra stund blev jag dock plötsligt väldigt illamående, Linda tog då bort nålarna, och jag blev alldeles yr och kallsvettig. Efter en liten stunds vila var det borta igen. Läskigt.!
Det är fränt det här med akupunktur. Hur små nålar kan påverka så mycket. Ska bli spännande att se om det ger någon effekt. Att min kropp reagerade så stark tydde ju på att nålarna sattes in på rätt punkter i alla fall! Linda kan hon. ;)

Efter lite svenskaplugg fick jag finbesök av Sandra. Vi tog med oss hundarna och gick en enochenhalvtimmespromenad på mysiga skogsstigar. Väldigt härligt!
Diezel imponerade på mig genom att inte bry sig nämnvärt i  att Easy löpte. Han röjde glatt runt i skogen medan Easy trippade på i koppel.
Kvällen har bestått av kursplanering, annan planering och idol. Som jag förövrigt tycker är bra mycket sämre än ifjol. Men ja. så finns det ju bara en Erik Grönwall också.!

Imorgon är det skola igen. Känns inte så lockande. Tur att det finns en hel del att se fram emot framöver! Och att det blir ett steg närmare studenten för varje dag som går…

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *