24 augusti.

Vaknade tidigt imorse, av att en vild valp körde rally i vardagsrummet, han somnade tillslut om, och jag likaså. Strax därefter vaknade dock de andra två, så då gav jag upp och klev upp. Promenad i morgonsolen, därefter väntade frukost i soffan framför vakna med the voice. Sagt det förr, säger det igen – jag älskar min soffa!!

Jag och Elvin åkte ner på stan för att uträtta ett ärende, och passade på att traska runt lite på torget. Han var lika kavat som vanligt, lite väl glad i folk kan tyckas, men jag ska inte klaga egentligen, hellre så, än tvärtom! :)
Gick förbi byggarbeten o.d och han brydde sig inte ett skvatt, duktig plutt. Pausade lite i en park innan vi åkte hemåt igen.

Cissi kom förbi en sväng, för att lära sig göra fleeceflätor. Det var ett tag sedan jag gjorde nya, men efter att ha gjort ett par blev jag genast sugen på att göra flera, lite beroendeframkallande är det allt, haha. När vi flätat ett tag tog vi med oss de fyrbenta ut i solen för promenad till parken, massor av hundbabbel blev det såklart under tide, gött!
Efter att ha vinkat hejdå till Cissi anlände min snälle bror m. familj, han bytte ut de trasiga glaset på min iphone, så nu har jag en hel telefon igen! Hoppas den förblir det… ;-)

 

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *