nya bekantskaper.
Att somna med huvudvärk, drömma konstiga drömmar, och sedan vakna av att man fortfarande har huvudvärk, är ingen höjdare.!
Det var en väldigt fin morgon, och jag ville egentligen ta med mig gänget ut på promenad i morgonsolen, men huvudet satte stopp för det så istället blev det snabbrastning och frukost till hundarna innan jag stoppade i mig några piller och somnade om i soffan, gulleElvin kom uppkrypandes strax innan jag somnade, och la sig näranära med huvudet på kudden. Älskade liten.

Dagen har sedan susat iväg, fixat och donat här hemma, läst om kurserna som börjar nästa vecka (spännande!), och även hunnit med en härlig timme i skogen med bästa ligan.
Huvudvärken återvände under eftermiddagen, så det blev ännu en powernap i soffan innan vi begav oss till Timrå BHK för att träna agility tillsammans med Elaine & hennes otroligt söta sheltieflickor. Diezel skötte sig riktigt bra, och jag känner mig nöjd!
Det blev ett kort effektivt träningspass, men destomer prat, det är verkligen roligt när man träffar nya människor som det känns som att man kan prata hur länge som helst med. :)

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *