Ställde klockan på lagomt tidigt, men tog mig inte upp förrän långt därefter. Känner en lätt ångest över hur jag ska lyckas ta mig upp tidigt varje dag, sen när skolan börjar igen… Nog om det, sommarlovet är inte slut riktigt än.
Diezel ligger och vilar efter sen frukost och promenad, och jag sitter och funderar över vad som ska göras av denna  dag. Om några timmar är i alla fall lydnad&agility träning inplanerad, och än så länge är det faktiskt uppehåll, vore ju trevlig med regnfri träning för en gångs skull nu :)

Gårdagskvällen tillbringades på bryggan nedanför Hanna. Diezel busade för fullt med Hannas tollare Dott. De simmade glatt omkring tillsammans, och Diezel hoppade till och med i från bryggan (!) Han stod dock och funderade längelänge innan han bestämde sig för att våga. Dott gjorde snygga hopp i mest hela tiden, så han blev nog avundsjuk på henne som vågade…

En snabbdusch får det bli nu, för att sedan förbereda träningspass och eventuellt börja trixa ihop en ny hemsida nu när jag har lite nya, roligare bilder att använda mig av!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *