Yr dag rakt igenom

Jag vaknade, och var ganska yr i morse. Trodde att klockan var åtta, när den bara var sju. Vaknade sedan på riktigt, när den var åtta på riktigt. Ja ni hör ju själva… Yr start.
I alla fall, när jag vaknat till kände jag att måendet var bättre än igår, och jag släpade mig iväg på praktiken. Kort dag, som avslutades med kladdkake-ätning och prat.  Mina tre praktikveckor har gått på tok för fort, och jag kommer sakna gården och dess innvånare.!
Kom hem, andades, åkte och tränade lite agility. Ganska misslyckad träning, med små lyckade glimtar. Vi njuter av dem :)
Middag hos syster, därefter telefonprat, hundtid utomhus, följt av film hos Elin. Mycket skratt, och det blev en bra avslutning på dagen.
Jag har trott att det har varit lördag hela dagen, och blivit lika förvånad varje gång jag förstått att det bara varit fredag. Så, förkylningen behövde kanske mer än en dags vila… Men men. Imorgon ska vi tävla, och då passar det inte att vara sjuk. Inte alls faktiskt. För vi ska tävla inoff agility :) Debut i agilitytävlingssammanhang för Diezel. Inga som helst förväntningar då han är ung, yr och har en matte som yrar lika mycket för tillfället. (skyller på förkylningen, absolut)

Nej, nu får det räcka, innan ni blir lika yra som jag.!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *