Fotograf Sofie Gustafsson »

you can hate but never break me.

Klockan är 16 och det är kolsvart ute. Jag längtar till ljusare tider!
Pluggade under förmiddagen, och tog sedan med mig pojkarna upp till Linda. Diezel fick nålar och laser för stelheten i bakbenen, och även en del vid ryggen då han ömmade där. Ska hålla efter ordentligt med massage nu, hans knepiga beteenden som han visat på sistone kanske beror på att han faktiskt haft rejält ont, vem vet.
Elvin fick också komma in på mottagningen en sväng. Flög glatt in genom dörren, lite för glatt kanske, men så fort han fått några lugnande nålar slappnade han av. Otroligt vilken effekt de nålarna har på honom, måste försöka komma ihåg att filma nästa gång för det är så häftigt.
Åkte sen vidare till stan och hämtade en kamera som jag fått låna av min kompis Lina, en Nikon D60. Jag har nog aldrig fotat med Nikon innan så vi kommer inte riktigt överens ännu jag och den där… men förhoppningsvis gör vi det snart. ;-)
Allt i kameraväg är bättre än inget! (ett jäkla tjat om den där kameran känner jag, tre inlägg i rad. är man besatt då?)

Ska plocka undan lite här hemma nu, sen väntar middag med la familia innan vi åker på julkonsert i Marieby Kyrka. Inte alls fel faktiskt. :-)

 • Marlene - Trist med kameran! Jag förstår dig, mycket roligare att blogga när man kan lägga upp nya bilder =)

  Inte långt kvar till flytt nu! :DReplyCancel

 • Marlene - Detsamma önskar jag er =)

  Jag är tillbaka i stan redan på onsdag nästa vecka, står med pom-poms och ballonger och välkomnar er ;)ReplyCancel

 • Ingela, Zeb, Indy - Det ÄR verkligen jobbigt att vara utan kamera!ReplyCancel

 • Malín - Utan kamera är itne okej! Saknar dig! <3ReplyCancel

 • Caroline o. Lukas - Verkar himla häftigt med akupunktur på hundar. Blir sugen på att lära mig mer om det. Skönt att det funkar på dina hundar.

  Håll ut! Det går mot ljusare tider nu. Får bara julhelgen glida förbi så kommer nog ljuset snart :)

  God Jul!ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*