Fotograf Sofie Gustafsson »

where i found the energy,


Sitter och kikar på blocket och liknande mest hela tiden just nu som det känns. Vill hitta en lägenhet/torp/vadtusansomhelst i Västerås, och det Nu.! Mest pga att jag jag är så fruktansvärt less på mina nuvarande lägenhet, så jag vill veta att jag har något annat, bättre att se fram emot.
Att den här lägenheten var mörk med få fönster visste jag sedan innan, men jag trodde inte att det skulle göra så mkt, tvärtom, mysigt att kunna tända ljus ofta. Men blääh, är det enda jag känner just nu. Jag var visst känsligare än jag trodde. Får verkligen ingen energi alls av att vara här, utan blir bara trött och deppig när jag kommer in hit och vill helst bara krypa ner i soffan och får därav inget vettigt alls gjort.
Nej, tacka vet ja promenader i skogen med finisarna, där hämtar jag energi, och på klubben, så dit åker vi nu.

Men som sagt, om någon vet om något boende i Västerås som ska hyras ut snart, så hör av er & gör mig väldigt glad! :-)

 

 

  • Emma - Hoppas du hittar något snart!ReplyCancel

  • Hanna - Åh, håller tummarna att du hittar något!! Känner igen det där, sitter på lokus, studentboet och blocket typ jämt känns det som. :S Håller tummarna att du ska lyckas med bostadsjakten!! :)

    Vilken underbar och charmig bild på Elvin! :DReplyCancel

  • Madelen - Så du ska redan flytta? Men om din lägenhet i Sundsvall är så mörk så borde det ju finnas en ljusare i Sundsvall, inte ska du väl behöva leta efter en i Västerås för att få det ;) .

    Jag har inget internet hemma så jag har bara letat lite snabbt här på jobbet, men jag gissar att det är studier som gör att du flyttar neröver?ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*