Vittrings tips?

 

Sitter och lyssnar på julmusik och försöker få fram några julkänslor, men lyckas inget vidare… Varför kan det inte vara som när man var liten, och räknade ner dagarna till julafton lång, lång tid innan? Det var ju mycket mysigare då :)
Jag och Frida-Fridolin tog i alla fall tag i det här med julklappsinköp idag efter skolan, och nu har jag faktiskt lyckats köpa nästan alla. Känns skönt! Plånboken är dock ganska tom nu…inte lika skönt.

Ikväll har jag städat lite, och sedan bara slappat framför tvn, måste ju ladda upp för morgondagen då jag ska vara barnvakt åt systerdöttrar. Pepparkaksbak står på schemat så då gäller det att vara pigg ;) hihi
Har suttit och läst på lite om vittringsapportering också… Måste börja ta tag i det är ordentligt, men vet inte riktigt hur vi ska börja. Så ni får jättegärna komma med tips på vilka sätt ni har tränat in det på!

Nej, nu ska jag ta och göra om layouten lite, om jag kommer på något fiffigt. Upptäckt att den inte ser det minsta bra ut på vissa datorer så nu behövs nya idéer. Vi får väl se vad det blir.

Trevlig fredagkväll på er.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *