Vitt, vitt, vitt

Då var denna helg slut, efter ha gått alldeles för fort… Gillar inte riktigt att helgerna går snabbt, och veckorna sakta.!
Gårdagen innehöll en sväng till Lillänge med mami, och därefter hundtid, god middag hos kusinmamma, några timmars jobb och en liten sväng till Jasmin innan jag sedan körde hemåt i snöyran. Jösses vad mycket snö det kan komma på samma gång.!
Det var helt vitt utomhus när jag vaknade i morse – jag som hoppades att våren skulle komma tidigt… (är dock plusgrader igen nu, så jag håller tummarna att den smälter bort fort)
Diezel var helt galen under morgonpromenad – snö är lycka för honom.!  Eller ja. Hela livet är lycka för honom, men snö är lite speciellt. Appropå det. Tänk om man kunde få vara som Diezel, alltid på topp. Vad härligt det vore. :)

Resten av dagen har ägnats åt plugg… Jag känner mig faktiskt nöjd – allt på attgöralistan blev gjort. Bra känsla!
Belönade mig själv med hundbus och ett pass på friskis ikväll. Finfin avslutning på helgen.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *