Vid havet!


Vi har haft en fantastiskt härlig dag, eller egentligen gårdag, om man ser till tiden. En fin fredag i alla fall!
Hela gänget packades in i bilen för färd mot Bredsand och Anna med flock. Solen sken, och då de bor precis vid vattnet spenderade vi tiden på stranden. Mina hundars första dopp i havet, underbart!
Lite konstig känsla samtidigt – att jag faktiskt bor nära havet. Nästan utomlandsfeeling för mig som är van vid steniga stränder och kalla sjöar. ;-)
Diezel njöt verkligen av varje sekund, sprang så fort benen bar längs vattenbrynet, kastade sig i vattnet och lös av glädje.
Han & Indra minglade lite med de fina och mysiga flickorna Aska och Ruth innan busgrabbarna Elvin och tiomånaders Tintin fick ta över stranden och göra av med lite energi. Mycket spring fanns det i båda ynglingarnas ben!
Elvin såg sin chans, och tyckte det var helfestligt att han kunde ta pinnarna från Tintin genom att spela stor. Jag tyckte inte det var riktigt lika festligt, och får nog börja räkna mina grå hårstrån snart… ;-)
Nejdå. Måhända han är kaxig i vissa situationer, min lille plutt (som inte är så liten). Men han har så många fina sidor också! Under vår otroligt mysiga fika & pratstund ute på bryggan vandrade han nöjt och avslappnad omkring i närheten. Lite gos i mattes knä fick han också stå ut med. <3
Hela min flock kändes så himla glad idag, mer än vanligt. Jag tror att de trivdes lika bra som jag vid havet, och i sällskap av Anna & Erik!
Vi kommer besöka dem snart igen, helt klart! :-)
Åh, jag är så glad över alla fina människor jag träffat tack vare bloggen.

Kvällen har innehållit middag på Biteline tillsammans med SofieÅ och några vänner till henne, väldigt gott och trevligt.
Efter det blev det en lugn sväng på ett par av stans krogar. Lite större utbud här än i Östersund, kul!
Möttes av en glad gul och en glad svart när jag kom hem. Den minste busungen spenderar natten hos bästa Martina som snällt ställde upp som barnvakt. Guldvärt. Jag hoppas han har skött sig någorlunda, hihi.

Nej, dags att krypa ner i sängen efter en lång dag. Hoppas och tror att morgondagen blir lika bra!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *