Vardagslyx

Hade idag sista matte, fysik och kemilektionen för året. Det kändes otroligt bra vill jag lova.!
Väl hemma var det dock bara att sätta sig och plugga hästens skelett. Inte det minsta intressant om ni frågar mig, men är det prov så är det.
Kände att jag förtjänade lite vardagslyx efter det, så efter att ha kvällsrastat hundarna tände jag ljus och tappade upp ett varmt bad, och nyss så målades även naglarna. Mys!

Känner att det här med att beställa saker från internet inte riktigt är min grej… det blir Alltid något som går snett, verkligen varje gång.
Sist jag beställde var ett par skor, som visade sig ha tagit slut, och jag fick då beställa på ett annat ställe. Som dessutom kostade mer.
Häromdagen beställde jag världensfinasteklänning, och såg verkligen fram emot att få den nu innan jul… MEN, självklart väntade ett fint mail på mig där det stod att varan jag beställt var slut, och att de bad om ursäkt att de inte hunnit uppdatera lagersaldot på hemsidan.
Mindre glad tjej!

Men nu ska inte klagas mer, jag får fira att jag fått jullov med att försöka hitta en klänning i min lilla stad efter skolan imorgon istället ;)

Nu ska jag fräscha upp låtlistan på iPoden och sedan sova, så att jag är pigg inför sistaskoldagendettaår.
Gud vad jag tjatar kring detta jullov, och sista lektioner hit och dit. Men det är ju så underbart!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *