Fotograf Sofie Gustafsson »

Valpis-shopping

Det har varit otroligt skönt med en ledig dag idag. Vädret (mera snö, följt av regn, och blåst) gjorde att humöret inte riktigt var på topp när jag vaknade och såg ut genom fönstret. Gick en promenad med hundarna och tog en lång dusch i försök att vakna till ordentligt.
Fick sedan med mig Sandra och åkte på djuraffärs-sightsing i stan, haha. Köpte något på alla ställen & kände mig otroligt ekonomisk. Ehrm…
Födelsedagspresent till Diezel inhandlades (vad får ni se imorgon), och så blev det ett valphalsband+koppel och en matchande leksak till lillebror ;) Hur gulligt som helst!
Kände mig bara lite fånig som var tvungen att åka runt på alla djuraffärerna, och titta igenom precis alla koppel och halsband innan jag hittade något som jag tyckte dög… En snabb tanke flög genom huvudet under tiden – hur FAN kommer det bli om jag någon gång har riktiga ungar att köpa saker till? Jösses vad bortskämda de kommer bli.!

Ikväll väntar L1 utbildning så nu ska jag kila ut med hundarna och äta lite middag innan det är dax att åka iväg.

 • Maja - Vad fint..! :D
  Klart att han ska bli bortskämd, vänta bara tills han hamnar på besök i övik! ;)ReplyCancel

 • Julia - iiih, så spännande med liten valp!! Vad sägs om en träningsweekend typ snaart?ReplyCancel

 • Nattis - Jag vill också ha en vappe att handla till! :(ReplyCancel

 • Jonna & Svante - Vilket fint halsband! Roligt med shopping till valpen!ReplyCancel

 • Emelie - Det är helt uuunderbart att handla valpgrejer! Jag har köpt så mycket att min mamma här hemma håller på att bli galen tror jag. ;)
  ”Vad ska du ha ett till valpkoppel för? – svar: han kanske är lite för liten första veckan för kopplet jag har köpt” :P haha!
  Och när man sedan installerar hemmet med kompostgaller…? Och när man valpsäkrar hela huset? Och när man gör iordning valpbädden? jaa, så mycket att längta till! Skrämmande nog måste jag bestämma vilken av valparna jag ska ha med mig hem nästa helg! :oReplyCancel

 • Malin - Så kul, snart har du den hemma :DReplyCancel

 • Linnea - Oh, vilka fina färger. Hade jag sett den blå leksaken hade jag nog fått hindra mig från att köpa upp affären ;) Vill också ha en valp!ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*