Fotograf Sofie Gustafsson »

Vacker vinterdag

Vädret under morgonpromenaden var helt underbart.! Det är precis så, som vinterdagar ska vara.
Omkring 4 minusgrader och strålande sol.

Grejat en del med företagsplanering och fixande idag. Förstår mig på det här med bokföring osv mer och mer, och är väldigt peppad på att komma igång ordentligt. Känns roligt!
Varit på bankärende och fikat hos kusin och kusinmamma. Plockade sedan med mig kusinen hem och fotade henne lite, samt använde henne som assistent vid installation av ny skrivare, och vid muffinsbak. :)
Kusinen roade sig även med att hjälpa mig i mitt funderande kring vilken stad jag ska flytta till efter studenten – klippte ut lappar med olika städer skrivna på, och lät sedan Diezel välja en lapp. GÖTEBORG stod det på lappen han valde. Och ja, jag har ju faktiskt alltid haft en längtan dit, i och med att pappa kommer därifrån, och somrarna som liten oftast spenderades där.
Vem vet. Kanske blir det där jag hamnar…?

Har inte tränat lydnad alls sedan vi tävlade sist kom jag att tänka på nu. Kanske måste ta ett litet pass imorgon bitti.
Diezels fjärr ska ju vara perfekt till våren är planen! ;)

 • Jonna & Svante - Vilka vackra bilder!ReplyCancel

 • Emma - Fina bilder! I Göteborg har du ju många olika studiemöjligheter också så det kanske inte är så dumt. :)ReplyCancel

 • Elin - Jaaaa! Göteborg röstar vi också på!
  Och du, sen vill jag veta hur du börjat förstå bokföring? Lär mig!ReplyCancel

 • Malin - Fina Indur! <3 :) Klart du ska till göteeborg ;)ReplyCancel

 • Alma - Jo det är nog sant iof. Man verkar ju glömma det mesta över ett sommarlov, så vad kommer man ihåg efter ett sabbatsår då ;)
  Har man orken så är det säkert det allra bästa!

  Lund ja :) Skoj om du redan har en vän där. Vart bor du nu fresten? Själv har jag även försökt tänka lite på möjligheterna att ta sig hem, det har jag tänkt göra titt som tätt. Då passar Göteborg bäst, samt att det verkar vara en fin stad, det lilla jag sett. Lund är säkert också mysigt, har aldrig varit där.
  Haha, precis. flytta går ju alltid!

  Oj, vilka häftiga ämnen :) Härligt att du har ett spår iaf! Det blir säkert klockrent bara man kommer igång. Vi hoppas på det :D

  Ha det bra!
  2010-11-15 @ 23:17:01ReplyCancel

 • Mirre - Ohh vackert, håller med dig, det är så det ska vara strålande sol och mellan 5 och 10 minus =D

  kramarReplyCancel

 • Johanna, Max & Java - Vad vackert ni har det :), jag vill också ha snö.ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*