upptäcktsfärd.


Sitter i soffan med gosnosen Elvin bredvid mig. Trött i huvudet efter en vecka innehållandes mycket plugg, trots det är det en hel del kvar att skriva så det blir nog några timmar med näsan i pedagogikboken & sociologiboken även under helgen.!
Plockade med mig grabbarna i bilen en sväng under eftermiddagen och tog en liten tripp på småvägarna genom byarna här i närheten, ganska mysigt att bara sitta och köra utan något mål, med solen skinandes utanför & musik i högtalarna. Upptäckte under färden väldigt många fina små hus och gårdar häromkring & omgivningarna är också så himla fina. Längtar, längtar, längtar till våren… Då ska jag åka runt och fota överallt! Åkte bland annat förbi en väldigt gullig liten gård med islandshästar och kände ett litet hugg av saknad. Den kommer ibland, saknaden efter ridningen, eller kanske främst efter just islandshästridningen. Kanske dyker det upp någon möjlighet framöver!

Ska ta och fortsätta mitt (numera ständiga) inredningsplanerande, som dock börjar ta lite form nu, såg en fin lampa idag som jag vill ha, eller åtminstone något liknande… Lätt beroendeframkallande är ju detta, haha. :-) Jag får hoppas att jag faktiskt gör verklighet av mitt funderande också, så att huset inte förblir halvtomt… ;-)
Hittade förövrigt ett inspirerande program på TV8 Play tidigare – Hustoppen heter det. Kul!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *