Underbara solsken

Först och främst. Tack så jättemycket för era snälla ord om filmen i förra inlägget!

Idag har varit en underbar dag. Solen har strålat precis hela dagen,och det har droppat från taken.
Sommaren kändes med ens inte alltför långt borta!
Jag, mamma, pappa och hundarna åkte upp till Svartsjöarna i morse, och blev kvar där några timmar. Även Elin kom och sällskapade oss, uppskattat!
Jag hade med mig skidorna så jag och Diezel tog en repa över sjön, det var ett tag sedan vi var ute och åkte skidor, så ni kan ju gissa om grabben var laddad…
Det var hursomhelst en enorm frihetskänsla att med prinsen springades så fort benen bar framför mig, svischa fram över den isbelagda sjön, med ett tunt snötäckte på. Åh. Önskar att jag kunde förmedla känslan i ord till er!
Resterande timmar ägnades åt fika,  hundbus och fotografering.
Trots att det var mycket skidåkare, skoteråkare och hundar på isen, så skötte sig mina hjärtan jättebra. Detta trots en stor rottweilerhane som slet sig och rusade mot oss. Jag hann tänka mycket på de sekunderna, då jag aldrig träffat hunden tidigare, och visste inte alls vad den hade för avsikt.
Det hela gick i alla fall bra (Tack Elin). Diezel gjorde mig stolt, muppade sig inte mot hunden, och släppte det helt så fort ägaren hämtat igen sin hund, trots att jag ännu  var lite skärrad och irriterad.
Indra är så lättsam, trots att en hund kommer framspringandes  är det inget hon hetsar upp sig för, utan hon stod bara helt lugnt tills det ordnat upp sig. Pärlan.

Ingen rast och ingen ro. Efter middagen åkte vi iväg och tränade lydnad en sväng med Sofie. Ett kort men effektivt pass. Haha. Lyfter fram fria följet idag, kändes kanon! Apporteringen över hinder är däremot ett kapitel för sig… Ibland undrar man hur Diezel tänker. Knäppo! En fin avslutning fick vi till i alla fall. Nöjd med det!
Indra låg och latade sig i eftermiddagssolen  under tiden jag och D tränade, en heldag utomhus på isen är tillräckligt för den gula. :)

Nu ska jag sova, både huvudet och kroppen är helt väck efter en heldag utomhus. Hoppas på en lika härlig dag imorgon!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *