Träning i ösregn är inte normalt

Hämtade beställda grejerna ikväll, som ni ser här uppe. Diezels halsband var lite för litet, så det ska skickas tillbaka mot en storlek större. Han har för mycket päls!
Åkte iväg en sväng och tränade med Sofie & Styrka ikväll, i ösregn (ibland undrar jag faktiskt om jag har alla hjärnceller på rätt plats) så metallen blev invigd på en gång. Apport som apport verkade Diezel tycka, så det blir nog inga problem det där. Skönt.
Han tyckte dock att det var jättejätteäckligt att planen var så blöt och lerig. Mer träning i regn, så att han vänjer sig behövs alltså!

Indra verkar verkligen ha hamnat i någon stjärnperiod nu. För oj vad rolig hon var att träna ikväll. Mer laddad än hon varit på länge! Hon fixade till och med hålla motivationen uppe under längre sträckor fritt följ. Duktig pärla. Tävling blir det absolut framöver :)
De är verkligen olika mina två, på flera sätt. Exempelvis så blir Diezel väldigt dämpad och försiktig av regn och blött underlag, medan Indra blir helt och hållet tvärtom! Underbara tokarna.

Nu ska jag leta vidare efter recept på cupcakes. Ska baka nya imorgon, lite påskinspirerade är tanken…

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *