Fotograf Sofie Gustafsson »

Träning i ösregn är inte normalt

Hämtade beställda grejerna ikväll, som ni ser här uppe. Diezels halsband var lite för litet, så det ska skickas tillbaka mot en storlek större. Han har för mycket päls!
Åkte iväg en sväng och tränade med Sofie & Styrka ikväll, i ösregn (ibland undrar jag faktiskt om jag har alla hjärnceller på rätt plats) så metallen blev invigd på en gång. Apport som apport verkade Diezel tycka, så det blir nog inga problem det där. Skönt.
Han tyckte dock att det var jättejätteäckligt att planen var så blöt och lerig. Mer träning i regn, så att han vänjer sig behövs alltså!

Indra verkar verkligen ha hamnat i någon stjärnperiod nu. För oj vad rolig hon var att träna ikväll. Mer laddad än hon varit på länge! Hon fixade till och med hålla motivationen uppe under längre sträckor fritt följ. Duktig pärla. Tävling blir det absolut framöver :)
De är verkligen olika mina två, på flera sätt. Exempelvis så blir Diezel väldigt dämpad och försiktig av regn och blött underlag, medan Indra blir helt och hållet tvärtom! Underbara tokarna.

Nu ska jag leta vidare efter recept på cupcakes. Ska baka nya imorgon, lite påskinspirerade är tanken…

 • Maja - Åh, ett sånt där rosa halsband har min lotta också!
  Alltid så kul att kika in och läsa din blogg. :-)

  Ha en riktigt bra påskhelg!ReplyCancel

 • Matilda - Haha, hundmänniskor har nog inte alla hjärnceller på plats ;)

  Kul att Diesel inte tyckte metallen var jobbig och härligt med en pigg Indra :DReplyCancel

 • Emma - Fina saker du beställt, synd att halsbandet inte passade, men tur det går skicka tillbaka och beställa i en större storlek!

  Vad bra att metallen inte var några problem för Diesel! :)ReplyCancel

 • Kattis - Hej! Var har du köpt det här fina rosa militärhalsbandet? Blev så himla sugen på ett sånt! Glad påsk till er!ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*