tiden som försvann.

Tredje advent…. & tiden bara försvinner verkligen. Två veckor till jul, tre veckor till födelsedag & fyra veckor tills jag bor i Västerås (!). Med andra ord kommer kommande veckor knappast att gå sakta..!

Igår åkte jag & Sandra till Sundsvall, jag skulle städa ur lägenheten och så skulle vi passa på att shoppa lite. Halvvägs insåg jag dock att lägenhetsnyckeln var kvar i Östersund, och en stund senare var det även konstaterat att hyresvärden såklart var bortrest över helgen. Något städande blev det därav inte, men en ack så rolig dag ändå. Det mesta gick ungefär så fel det kunde, men till följd av det blev det massor av skratt. ;-)
Innan vi åkte hemåt kikade vi in hos Cissi och jag fick pussa på lilla jaktgoldenJoy för första gången. Mysvalp, henne ser jag fram emot att få följa framöver!

Gick långpromenad med hundarna under förmiddagen, mötte inte en kotte och allt var lugnt, tyst och vitt.
Hundarna var lyckliga och lite extra fina i all snö. Elvin gjorde några djupdykningar och kom upp alldeles snötäckt med förvirrad blick.
Resten av dagen har gått åt till kloklipp, tvätt, städ & pepparkakscupcakesbakande. Kikat på några avsnitt av julkalendern har jag faktiskt gjort också, den är ju hur mysig som helst!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *