This is the start of something new

Dagen igår var nog en av de bästa hittills i mitt liv. Men samtidigt en väldigt jobbig & känslofylld dag.
Vi började med champagne & jordgubbar hos Sara tillsammans med hela klassen, och samlades därefter i Ås kyrka tillsammans med resten av skolan + anhöriga för betygsutdelning osv. Jag & Carro sjöng ett par låtar i kyrkan, längesedan jag sjöng inför publik senast så det var rejält pirrigt, men det gick bra och vi fick massor av fina kommentarer efteråt. Så roligt!!!
Flakåkningen var nog det bästaste någonsin, både vädret och stämningen var på topp, och det var glada ansikten precis överallt. Ville inte kliva av…!!
Åkte därefter med Sandra i fina bmw:n hem där släkt, vänner, god mat och massa fina presenter väntade. Fina familjen som ställer upp så mkt.
Kvällen tillbringades i stan, och ingen hade nog väntat sig att det skulle bli så pass jobbigt att inse att det verkligen är slutslut nu. Inte förrän då insåg många hur speciell vår lilla skola faktiskt varit, man blir så tighta klasserna emellan utan att man egentligen riktigt märkt det. Men så är det ju alltid – man inser inte hur mycket saker betyder förrän det är förbi…
Är glad för de fina människorna jag fått lära känna under de här åren, och jag hoppas verkligen att jag kommer fortsätta hålla kontakten med flera av dem framöver.!

Idag börjar mitt nya liv, mitt egna liv där bara jag bestämmer vad jag ska göra av det.
Läskigt, men samtidigt otroligt spännande.!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *