sundsvallsbo.

Elvin har äntligen kommit till ro, så jag ska försöka mig på att sammanfatta första dagen som sundsvallsbo…

Imorse rullade jag och mina föräldrar iväg mot Sundsvall med flyttlasset. Några timmar spenderades på IKEA,  kom trött ut därifrån många pengar fattigare men många fina saker rikare.
Därefter byggdes det ihop en massa prylar här i lägenheten. Så tacksam för mina föräldrar och min bror+sambo som var här och hjälpte till. Och lille Filip som livade upp såklart! <3
Själv kände jag mig helt slut i huvudet och gick bara runt och småplockade lite här och där.
När det som behövde byggas ihop var färdigmonterat rullade familjen tillbaka till Östersund och kvar är nu jag och mina två älskade grabbar.
Under kvällen har jag letat mig iväg till mataffär, utforskat omgivningarna lite i sällskap av grabbarna grus och plockat lite i lägenheten.

Jag hade förberett mig på att sitta ensam i första egna lägenheten i en ny stad skulle kännas ganska kasst såhär i början, men det känns förvånansvärt bra! Magkänslan säger att jag kommer trivas, så jag litar på den, hihi.

Diezel och Elvin har suttit i bilen hela dagen, och skött sig så himla fint. Diezel fann sig sedan oväntat snabbt i lägenheten trots att det är mer ljud runtomkring än hemma, och hittade ett favvohörn i soffan. <3
Elvin… han har varit värre än någonsin. :-o Psykat loss totalt, bitit på allt, snott saker, försökt ta mat, gnagt på sladdar. osv, osv.
Billig var han! Nu har han dock stigit i pris igen, när han ligger hopkurad och sover sött nedanför soffan.
Plutteskrutten, kavat som få har han varit under våra små upptäcksfärder i området, känns skönt. Skönt även att han smittar av lite av sin självsäkerhet på Diezelduffen som ibland tycker oväntade ljud blir jobbiga.

Nej. för att det här inte ska sluta i 10 sidor innehållslöst babblande, så är det nog bäst att jag slutar här.
…ett litet tillägg bara. GRATTIS till alla minikrokodiler som blir 4 månader idag! <3

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *