solsken&valppirr


Vilket väder! Det har verkligen känts som sommar idag! Har nog aldrig varit med om sån här värme redan i April tidigare. :-)
Diezel har varit väldigt pigg hela dagen, och fått äta lite morotspure. Hungrig som en varg var han, och slukade barnmaten snabbt. Inte konstigt med tanke på att han inte fått äta på länge.! Skrutten. <3
Var till Linda en sväng under förmiddagen med D som fick några nålar, och passade på att fota Kitty & Fancy lite också. Boxrar är maffiga! :)
Indra fick följa med på promenad med Sofie och Styrka under kvällen. Hon tyckte att Stryka var lite jävlig, men de plaskade på i en massa diken och hade nog ganska trevlig ihop trots allt. Indra är dock inte så väldigt ren just nu… Att det kan vara så skönt att bada i lerdiken..?

Om Diezel inte får värsta dippen, så åker jag ner till Folsberga imorgon. Som jag har längtat.!
Känner mig faktiskt ganska pirrig, både inför att få träffa de små igen & inför det faktum att en av dem kommer att flytta hem till mig och några veckor. Vem kommer det bli som blir min lille? Hur kommer han vara & hur kommer han se ut?
Jag hoppas att det kommer klicka med någon på en gång, så som det gjorde med Diezel. Det vore ju underbart…
Babbelbabbel. Förstår ni att det är fjärilar i magen?! Hihi. Men mysigt pirr är det ändå. Det kommer ju bli så himla bra.!!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *