Fotograf Sofie Gustafsson »

Snaaart sluuut

Sista redovisningen avklarades imorse, skönt. Fixade därefter de sista engelskauppgifterna, innan jag och Frida åkte och köpte sallad för att ladda inför projekt&företagandeplugg. Även det arbetet är nu färdigskrivet och på måndag morgon skriver jag ett sista prov, sen är det SLUT! :) Wiie, så himla skönt.!

Idag är det förövrigt precis ett år sedan jag tog körkort. ETT ÅR. Jag minns det som igår, har aldrig någonsin varit så nervös förut, haha. Minns hur jag ringde Stina strax innan uppkörningen och sa att jag tänkte skita i alltihop och klara mig utan körkort… Känns bra idag att jag tog det ändå! ;)

Satt precis och kikade igenom Lindas nya bilder på småbarnen, och blir alldeles tårögd. De är så fina så fina så fina. Och de är jättesnart nu, tills lille Elvin flyttar hemifrån. Nedräkningen har börjat på riktigt!

Ikväll åkte jag & Diezel in till stan och träffade Jasmin en sväng. Prommade ett varv runt stan, och Diezel skötte sig så bra. Trippade snällt på i kopplet och gav inte ifrån sig ett enda pip vid möte med andra hundar. Bästa D!

Flummigt inlägg. Så blir det när man är trött. Sängen nästa, så att jag orkar ta vara på helgen på bästa sätt. :)

  • Emma - Vad härligt att du kan se slutet på det hela!! :D Du har kämpat på bra tycker jag!ReplyCancel

  • Maja - Inte länge kvar nu för dig sofie.! :))ReplyCancel

  • Nattis - Haha, kom ihåg tiden då vi piskade varandra med den förbenade teorin åde :PReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*