SkogsmonsterDessa underbara islandshästar. Jag har återupptäckt hur roligt det faktiskt är med ridning, och den där känslan jag minns att jag hade när jag var liten, och älskade hästar och ridning, har plötsligt kommit tillbaka. Så mysig känsla. Saknad.
Jag vill inte tillbaka till skolans ridhus, och halvbloden om ett par veckor. Jag vill fortsätta tölta omkring i skogen på islandshästar, barbacka, med solen i ansiktet och känna hur underbart livet kan vara.
Trivs verkligen på min praktikplats, och det känns nästan lite trist att det nu är 4 dagars ledigt. Men det ska bli skönt att kunna ägna mycket tid åt hundarna såklart.

Jag och Sandra åkte iväg till klubben och tränade ikväll. Haha säger jag bara.
Det började med att vi båda var trötta och skrattade åt allt och ingenting, jag la ett spår till Diezel, och sen tränade vi lite agility.
Endast små kombinationer pga att vi var för trötta för att bygga upp något mer.
Båda hundarna var i alla fall laddade, och trots trött och yr matte så gjorde de fina slalomingångar, och lyssnade bra. Diezel kändes väldigt följsam idag.
När det var dax för Diezel att få gå sitt spår, så hörde jag och Sandra konstiga ljud från skogen. Skrämde såklart upp varandra, och det hela slutade med att vi skyndade oss att plocka ihop våra grejer, och sprang sen till bilen.
Så, där i skogen ligger Diezels leksak kvar… Bästa leksaken. Men jag vågade verkligen inte hämta den.!
Passa er för skogsmonstren i Slansve med andra ord…

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *