shut your eyes and think of somewhere.

 

Jag gillar dagar när man får mycket gjort, fast tiden ändå verkar stå stilla. Idag var en sån dag!
Gick en långpromenad under förmiddagen och laddade upp med energi, sen har jag skruvat och grejat inomhus, städat bilen, tränat lite lydnad med grabbarna, och skrivit en del på pedagogiktentan. Gick självklart och spanade lite på kalvarna också, de är många små där ute nu, i alla möjliga färger och teckningar. Godingar!
Träningspasset med hundarna gick så fiint. Elvin börjar verkligen få kläm på skiftena sitt-ligg, ligg-sitt ordentligt, och han hade sån härlig attityd i träningen trots mycket överskottsenergi just nu. Pang på, men ändå fokuserad, och massor av vilja att göra rätt.
Diezel fick köra några fjärrskiften han med, med fokus på stå-sitt skiftet & sen blev det lite träning på uppsättanden och nedlägganden i fotposition. Han fick även följa med mig ut på egen hand tidigare idag, och för honom är verkligen egentiden värt massor. Han bara strålar när han får följa med ut själv vare sig det handlar om att hämta posten, gå promenad, kika på kossorna eller bara sitta på verandan och mysa. Hjärtat mitt.

Igår spenderades några timmar på Espresso House tillsammans med Elin, drack godaste chailatten och pluggade. Skönt med lite miljöombyte i pluggandet!
Dagen gick sedan fort förbi, och avslutades med film & mycket skratt tillsammans med några vänner. En fin helg har det kort och gott varit!

 

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *