shopping&agility.

Puh, efter en dag på språng var det kanske huur skönt som helst att komma hem, fixa middag, sätta sig här och andas ut lite. Stressade runt på stan i jakt på kläder under förmiddagen, hittade faktiskt det jag skulle tillslut, och åkte då vidare till Lugnvik för att träna agility tillsammans med Stina och Marcus. Jag vågade inte belasta foten fullt ut, och körde därav lite halvdant. Inser såhär i efterhand att det kanske var dumt mot Diezel, men gjort är gjort.
Det gick i alla fall både bra och dåligt, han har ändrat sin attityd till slalomen, och går jättefint nu! Istället för att som tidigare nästintill bryta av pinnarna i sin iver att komma framåt. Nu har han lärt sig lägga energi och fokus rätt. Skam den som ger sig…!
Kontaktfälten var inte 100% men helt okej, och några fina svängar blev det också. Dock blev han osäker på raksträckorna, och även på ett par andra ställen där jag inte följde med honom hela vägen, något han inte brukar, men förmodligen kände han att jag inte var riktigt med på noterna. Foten blev förvånansvärt nog faktiskt inte värre av ett par varv på planen, peppar, peppar..!!

Vill egentligen bara lägga mig i soffan och inte kliva upp på hela kvällen, men det får bli senare. Först ska Elvin få ett litet träningspass, sen ska Indra och Diezel få en rejäl prommis i regnet innan jag förbereder lite för morgondagen, provar kläderna jag köpte idag samt tar tag i lite packning och tvätt. SEN blir det soffan! ;)

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *