Fotograf Sofie Gustafsson »

på g.

Äntligen landat i soffan med lite middag! Jag vet inte riktigt vart den här dan tog vägen, men snabbt har den försvunnit…
Pluggade och promenerade under förmiddagen, och åkte sen iväg på möbeljakt. Lampor, mattor & köksstolar står som prio 1 just nu. Hittade tyvärr inte vad jag letade efter, så jakten fortsätter. Fann i alla fall en lykta att ha ute på verandan äntligen, har inte hittat någon jag velat ha, till lagomt pris tidigare, men nu så! :-)
Några frågade efter bilder från huset, så ska försöka ordna det under morgondagen! Det är ju inte färdigt än, men en bit påväg i alla fall. :-)

Ikväll var jag iväg på ett träningspass på friskis. Cirka ett år sedan sist, så det var milt sagt ganska jobbigt, men roligt!
Hade ju ett grymt träningsflow i början av 2011, och jag ångrar bittert att jag inte höll i det…  Menmen, bara att tagga till och nå dit igen!

Lite slappande i soffan innan jag kryper ner i sängen, kram på er!

  • Cissi o goldentrion - Kul att du hittade en lykta, tror säkert den var väldigt fin. Å den som väntar på nått gott… du kommer nog hitta resterade av grejerna snart också.

    Härligt med friskispasset, några gånger till så är du snart på banan.

    Saknar dig i massor!
    Många kramar på digReplyCancel

  • Ereeka - Med bebis i magen ♥ - Jag vill också träna! Men det har jag inte ork till, och imorn går mitt Friskis-kort ut :(
    Jag ska nog försöka promenera i alla fall :DReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*