Fotograf Sofie Gustafsson »

Ny vecka

Ny vecka igen. Har haft en lugn och skön helg, med frida-besök, tränat på friskis och promenerat en massa med de fyrbenta.
Klippt av Indra en hel massa päls har jag också gjort, väldigt välbehövligt.  Jag har skjutit upp det allt för länge, men känns skönt nu när det är gjort. Hon blev flera år yngre dessutom, när pälsen försvann ;)

En väldigt seg dag på skolan, som vanligt på måndagar med andra ord. Men vi slutade åtminstone ganska tidigt, så när jag kom hem tog jag med den gula ut på joggingrunda. Skönt, trots blåst. Indra pinnade på som attan :)
Efter några timmars plugg och surfande blev det den svartes tur att röra på sig. Träning på klubben. Först lydnad tillsammans med Tina och Ullis, och därefter tränade jag och Tina även en del agility.
Lydnaden kändes riktigt uselt idag.I foten låg han på alldeles för mycket, sättande under gång verkade inte finnas kvar i hans huvud osv… Men dåliga dagar kan man ju ha ibland. Han kan nog ha känt av att jag var trött och lite ofokuserad.
Agilityn kändes riktigt bra i alla fall, och vi kör ihop oss mer och mer för varje pass. En hel del slalomingångsträning blev det idag, och överlag gick det riktigt bra!
Han kändes lite yvig idag, och trots att jag borde, så hade jag inte ork att vara konsekvent och ta tag i det idag. Dumt. Men men…
Kontaktfält blev det också, och det går framåt. Hade bara tänkt anmäla till hoppklass i Umeå, men det får blir agilityklassen också. :)
Haha, hålla ordning på benen är förövrigt överskattat enligt Diezel… Ramlade av gungan jag vet inte hur många gånger.
Men lika glad är han för det!

 • Emma - Trist att lydnaden inte gick så bra, men roligt att agilityn gick desto bättre! Kul att ni ska komma till Umeå, då ska jag försöka komma och heja på er! :)ReplyCancel

 • Mirre - Tråkigt när det inte alltid funkar, men det funkade ju sedan =D.

  ja han far fram som en orkan, skratt

  Allt bra idag?
  kramReplyCancel

 • Matilda - Agilityn verkar ju gå riktigt bra för er :) Ni kommer inte till Gävle i år på agilitytävlingen i maj?ReplyCancel

 • Caroline o. Lukas - Härligt att ni går ihop er mer och mer i agilityn :)
  Och ett litet försenat grattis till underbara Indra på födelsedagen!!ReplyCancel

 • Rebecca - Synd att lydnaden gick dåligt, men tror det är som du säger: Du var nog trött och ofokuserad. Det kommer säkert gå mycket bättre nästa gång!

  Roligt att agilityn gick så bra i alla fall :)ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*