Mysdag


Dagen har varit en riktig mysdag. Vi sov ganska länge, efter att Elvin varit ute en sväng vid 05:30, och var därefter ute länge efter frukosten. Hundarna sprang lyckligt omkring, jag fotade, och tiden bara flög iväg. Jag förstår verkligen inte hur en del människor klarar sig utan hund… :-o
Bildfixade lite innan jag, syster och systerdöttrar åkte iväg och fikade på Stocketitt, ett café på Frösön. Åkte hem mätta och belåtna! Fler gånger dit i sommar blir det absolut. Att fika på café är så himla mysigt. :)

Eftermiddagen har innehållit muffinsbakande med Elin & senare filmtittande och babbel med LinaM. Lillen var helt galen under filmen, och somnade cirkus 5 minuter innan den slutade. Övertrötta valpen gjorde självklart alla tänkbara hyss för att hålla sig vaken, inget konstigt med det, men när han började dra i gardinerna funderade jag över vad det egentligen är för en liten valp jag fått tag i… ;) Inte ens liggapåryggiknätochblikliadpåmagen fungerade ikväll. Det som har varit mitt ess i rockärmen tidigare. Fasen! Haha.
Vinkade hejdå till LinaM och gick en kvällsrunda med Indra och Diezel i fina junikvällen. Det blev en sån där promenad då man bara vill frysa tiden för en stund, och njuta av livet.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *