Mycket att göra

Skoldagen var totalt värdelös. Usch vad jag ogillar sådana dagar, när lektionerna inte ger ett dugg, och man hellre hade suttit hemma och skrivit på inlämningsuppgifter…
Eftermiddagen har varit desto mer givande, även om jag hade planerat att hinna med mycket mer. När det finns massor att göra så låser sig hjärnan lite, och bara en del blir gjort. Men jag har i alla fall pluggat inför morgondagens idrottsprov, tränat ett kort inomhuspass med hundarna, samt varit iväg och fotat min vän Erika. Jag behövde några foton till mitt projektarbete där hon skulle vara ledsen – för att få fram detta stod hon och hackade massor av lök, och gnuggade dessutom lite lök i ögonen. Jag vill inte ens tänka på hur mycket det måste ha svidit.! Gulligt av henne att verkligen gå in för rollen i alla fall, hihi.
Dessutom fotade jag några bilder på henne med studentmössan på. Ska sätta upp några annonser om studentfoto på skolan imorgon.
Är det någon som läser min blogg men inte går på Torsta, och vill ha studentbilder är det självklart bara att skicka ett mail för mer info.!

Och, självfallet måste jag skriva några valp-ord även i detta inlägg. ;) Har sett nya bilder på valpisarna här och där under dagen, och de är så fina att  jag  knappt vad jag ska ta mig till.!!! De har växt massor på bara några dagar, jag förstår inte… :o
Bilderna på Elvin får självklart hjärtat att banka lite extra. Han är så fin att jag blir tårögd.

Tänkte dessutom tillägga att Elvins brune lille bror söker ett hem, på grund av återbud. Så om någon av er letar valp & känner att ni kan ge en helt underbar liten aussie ett bra hem så kika in HÄR.!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *