Mindre halt prins

Slutade tidigt idag, väldigt skönt. Prommis med hundarna och konstaterade nöjt att Diezels haltande blivit bättre. Osäker dock om det är hundraprocentbra, vill att någon annan ska kika också, då man lätt blir ”hemmablind”…
Fick en del nödvändigt gjort hemmavid, såsom tvätt och städning. Därefter fick hundarna lite aktivering. Lite vittring för Diezels del, och sedan lite trixträning för båda två i form av att lägga en boll i en hink. Kom på mig själv med att jag ofta påbörjar nya moment, men avslutar de sällan. Fortsätter alltså sällan träningen så pass långt att jag får ett färdigt moment och lägger på kommando. Om det är positivt eller negativt vet jag egentligen inte. Hundarna får ju aktivering i vilket fall. :)

Satt och kikade igenom min kalender förut och upptäckte att det faktiskt är en hel massa roligt att se fram emot i sommar. Mycket åkande hit och dit, på tävlingar, läger och annat!
Här närmast, närmare bestämt på torsdag, så bär det av ner till Karlstad för att kika på SM. Ska bli kalaskul! Någon av er som också ska dit? :)

Nej, nu ska jag ut och lägga spår till IndranPindran!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *