Midsommarhelgen

Tänkte precis; oj vad länge sedan jag bloggade sist, men insåg snabbt att det var i förrgår… Kan man bli bloggberoende är jag nog det!

En väldigt trevlig midsommarhelg har vi i alla fall haft, jag och grabbarna. Bott & umgåtts tillsammans med Martina & Linda har vi gjort, och hunnit med promenader, träning, babbel och självklart har vi även ätit och druckit gott. En toppenhelg helt enkelt. Fick dessutom studentpresent av gulliga tjejerna, ses fram emot!! :)
Idag var jag även och kikade på lägenhet i Sundis… Spännande, vi får se vad det blir av det.! Lite läskigt känns det allt, nu när flytt nästan finns inom räckhåll. Men samtidigt otroligt spännande!
Vi var upp på Sundsvalls BHK idag, så jag passade på att kika lite närmare på den…  Jag är övertygad om att vi kommer trivas där. Stor klubbstuga, stora planer och minst en mysig promenadstig!
Pojkarna har skött sig finfint under helgen & varvat bus med gos, precis som vanligt. Älsklingarna!
Lillen har bland annat hjälpt till att hålla koppel under promenaderna (favvosyssla) & även spenderat lite tid med Linda när jag och Martina var iväg. Skönt att höra att han sköter sig, busen! :)

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *