måndagseffektiv.

Det känns som att jag inte har gjort någonting alls idag, men ändå har tvätten tvättats, disken diskats, golvet dammsugits, hundarna tränats och promenerats och föreläsningar tittats på, så uppenbarligen har jag gjort något…!? Märkligt det där, men rätt bra! :-)
Pluggandet är fortsatt roligt. Har idag kikat på föreläsningar om kamerainställningar och raw. Basic än så länge, men en del nyttigheter har lagts på minnet. Morgondagens ska ägnas åt psykologiboken, vilket ses fram emot mycket. Nytt intressant kapitel väntar!
Tänk vilka betyg jag haft om det hade varit såhär kul med plugg under gymnasiet… ;-)

Hundarna ligger däckade lite här och var i lägenheten. De är så himla duktiga alla tre, och ligger snällt och vilar när jag pluggar/städar etc. Sen är det full rulle så fort vi går ut.
Tanken till en början var en halvlång eftermiddagsprommis i spåret tidigare, men det slutade med att vi traskade rakt ut i skogen för att utforska nya marker. Hundarna blev helt till sig av glädje, och sprang omkring som galningar. Mer sånt blir det framöver, man kan ju inte mer än gå vilse, haha.

Blickar mot mobilen… det kliar i fingrarna, men jag måste verkligen hoppa in i duschen först. SEN då blir det en kopp te & lite (mycket) Wordfeud som avslutning på dagen. Besatt? Ja. ;-)

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *