Fotograf Sofie Gustafsson »

Lov

Nu har jag lov! Känns väldigt bra. Har ju inte haft så ansträngande skoldagar på sistone, men man tackar ju aldrig nej till att vara helt ledig. Ett finfint lov kommer det bli, utan tvekan.

Idag har jag hunnit med en hel del. Började dagen med hundpromenad, och sedan en sväng till stan. Hem en snabbis för lunch och hundrastning och sedan tillbaka till stan för lektion. Lyckades även tappa bort mitt bankkort, väldigt begåvat.! Arg var bara förnamnet kan jag lova. Nu är det spärrat iaf, och jag hoppas det nya kommer snabbt…
Ikväll har jag och Diezel varit iväg och tränat agility i ridhus. Träning varannan vecka i vinter med en bra träningsgrupp, känns kanon. Fokusen var kanske inte riktigt där den borde under träningen, hos varken mig eller Diezel, men jag är nöjd ändå. Han jobbade på bra!

I morgon är planen att vara effektiv, haha :) Städa, tvätta och fota, plus lite hundträning på det. Får väl se hur mycket som faktiskt blir av!

 • Emma - Så härligt med lov. Jag hade nog inte heller tackat nej till det faktiskt! ;)ReplyCancel

 • Nattis - Mäh! Lov! Jag tycker du aldrig är i din skola och mest är ledig! :DReplyCancel

 • Linda - Weio för lov, snart ses vi.!!

  Uscha för borttappat bankkort och migrän dock:(ReplyCancel

 • Johanna, Max & Java - Härligt med lov!ReplyCancel

 • Louise - Hur skönt som helst med lov!:D
  Oj, aldrig kul att tappa bort ett bankkort!:/

  Måste få fråga dig hur du tar dina steg på en vänstersväng i fritt följ? Det såg så himla snyggt ut på filmerna som du la in lite längre ner. Och hur du har lärt in han att gå så nära dig? Baloo vill ofta glida ut lite för mycket från mitt ben..ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*