Ledig onsdag

Ledig dag idag. Riktigt skönt, och riktigt ledig har jag varit.
Jag och Diezel tog en rejäl sovmorgon. Efter frukost blev det ett lydnadspass med Indra. Hon var lite svårmotiverad till en början, men gick sedan riktigt bra. Hon är faktiskt anmäld till tävling snart. Min kompis Sofie anmälde henne (jag sa på skämt att det verkar krävas att någon annan anmäler Indra för att vi ska komma ut och tävla, och hon tog det på allvar..!) Så nu är det väl bara att träna ;)
Indra & jag förresten. Jag tror vi behöver vara ifrån varandra ibland, för att uppskatta varandra ordentligt. För sedan jag kom hem ifrån Enköping så har det känts så himla bra. Jag har ju en förmåga att bli lite frustrerad när det gäller henne annars, hon är ju lite som hon är den där damen, som många vet.
Efter lite datortid cyklade jag i sällskap med Indra iväg och mötte Carro som kom med bussen. Inte träffats på hela sommaren så det var ett trevligt återseende. :)

Eftermiddagen tillbringades ute på altanen med bra bok och vaniljte, innan jag och D åkte iväg till L. Akupunktur för prinsen.
Bl.a en nål som skulle hjälpa mot magen som inte är i form. Och nu ikväll verkar den faktiskt ha börjat repa sig.! L höll förövrigt med mig om att han tar ut stegen mycket bättre nu, kändes skönt att få det bekräftat av någon som kan. Gårdagens hopplöshets-känslor har bytts ut mot lite med hoppfulla, och jag hoppas det så förblir.

Jobb tidigt imorgon så jag ska krypa ner i sängen och läsa lite nu. Är glad att min läslust har kommit tillbaka ordentligt efter att ha varit borta i flera år!  haha :)

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *