Ledig dag

Det här med lediga tisdagar tycker jag redan om. Väldigt skönt.!
Började dagen med hundpromenad och engelskaplugg, kändes bra att ha det avklarat tidigt. Lite småfix här hemma innan tandläkarbesök. Ångestframkallande, men som tur var gick det bra och jag hade inga hål i tänderna. :)
Det blev uppehåll från duggregnet när jag kom hem, så då passade vi på att träna lite lydnad. Båda två var laddade som attan och det blev ett riktigt bra pass!
Äntligen gjorde Diezel en inkallning m. ställande och läggande som jag kände mig nöjd med. Han fick träna sittande i (utan) grupp också, ett moment som väldigt lätt glöms bort då jag oftast tränar lydnad på egen hand…
Indra kändes otroligt motiverad i fria följet idag, massor av belöning blev det! :)

Nu ska jag avsluta tisdagskvällen med en smoothie och tidningen Plaza. Godnatt på er :)

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *