Lång dag

Har varit igång hela dagen, det börjar kännas nu.! Efter tiotimmars jobbpass på travet kom jag hem till glada hundar som hade skött sig bra, skönt att höra. Andades lite, och tog därefter med mig gänget och åkte ner till sjön för att få njuta lite av sista solstrålarna.
Några tjurar kom nyfiket fram till stängslet när vi kom ner, Elvin tyckte att de var superspännande och studsade glatt fram och kikade på dem. Jag berättade för honom att vi förhoppningsvis ska valla sådana när han blir en stor grabb – han verkade dock tycka att vi kunde hälsa på dem redan nu, men jag höll inte riktigt med om den saken…!
Hundarna busade/skrotade runt vid stranden, och jag tänkte äta kycklingsalladen jag hade med mig. De planerna grusades dock efter några tuggor. Bokstavligen. Elvin kom nämligen flygandes, och vips var hela salladen full med sand! Så kan det gå!

När vi varit hemma en stund, och lillvalpen hade somnat, var det ännu ljust ute så jag och Diezel tog en promenad på egen hand.
Han har hamnat i lite av en trotsperiod sedan Elvin kom hem, och testar gränserna. Jag blir irriterad, men får väl samtidigt försöka förstå varför han gör så. Det är en annorlunda situation att bli storebror, och tar förmodligen lite tid att vänja sig.
Ensampromenader är därav viktiga. Han är ju inte bortglömd, min allra finaste prins! <3

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *