Klivet ut
Sitter ute på bron med världens bästa grabbar bredvid mig, sovandes båda två.
Har ägnat dagen åt att ge Indra en sommarfrisyr, klippa klor på min mormors ganska elaka papegoja & tränat agility i kvällssolen.
Det sistnämnda gick otroligt bra. Diezel satte alla kontaktfält utom ett – det sista gick han ner på, men stannade utanför balansen. SÅ skönt att det lossnat. Jag hoppas bara det ska fungera på tävling också. Men gör det inte det är det helt och fullt mitt fel, som har lagt upp träningen för dåligt.! Byggde upp ett par kombinationer med fokus på tighta svängar också, vilket gick bättre än väntat, han krigade på ordentligt. Hjärteprinsen.

Fick ett trevligt telefonsamtal ikväll, som sa att om jag ville så fick jag ta lägenheten i Sundsvall som jag kikade på i helgen.
Tackade självklart ja, och har just nu en pirrande&glad känsla i magen. Tänk att jag flyttar hemifrån om cirkus en månad, galet!
Lägenheten är en tvåa på omkring 50 kvadrat, en källarlägenhet, så nackdelen är väl att det inte är så stora fönster, men det finns därav potential att göra den riktigt mysig. Blir perfekt med massa tända ljus och glöggkvällar med fina vänner i vinter, hihi.
Den ligger på gångavstånd till stan, men ändå nära till skog och elljusspår. Hur perfekt som helst! Och jag får ju inte glömma att det dessutom finns en liten bastu i den!

Åh. Spännande är det, helt klart. Men mer om det senare, nu orkar jag inte hålla ögonen öppna längre.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *