jag ligger gömd under löven.

Regnigt och grått ute, och en förkylning på ingång. Skulle helst bara krypa ner i sängen och titta på film, men det finns det tyvärr inte tid till. Så istället ska jag ladda upp med en ordentlig frukost för att bli lite piggare och vända det gråa och trista vädret till ett perfekt pluggväder.!
Jag måste packa också, åker upp till Östersund imorgon, och stannar där till på fredag då jag åker vidare till Övik över helgen.
Det ska bli kul att se hur hundarna reagerar på att komma hem till mamma och pappa för första gången efter flytten, gissar på att de kommer bli fullständigt galna av lycka. :-)

Dax att sätta fart med pluggandet om jag ska få någon tid till annat idag.
…måste tipsa om Melissa Horns nya album som finns på Spotify nu. Perfekt en dag som denna. (& alla andra dagar)

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *