Istölt och utställning


Söta Holly som blev BIS-veteran!
Några dagar sen sist. Bloggsvacka. Är förhoppningsvis snart på banan igen.
Under bloggfria dagar har jag och Diezel hunnit med pluggkväll och övernattning hos Carro. Diezel gjorde mig glad som slappnade av direkt, och skötte sig jättebra hos Carro trots att vi inte varit där tidigare. Han brukar ha lite svårt att slappna av direkt på nya ställen, men det kanske är så att han börjar mogna lite nu.
Positivt besked på skolan i fredags morse. Jag och Sara får (efter mycket tjat, bör tilläggas) välja bort en kurs, och läsa en annan istället. Etologi blir det istället för en hästkurs, vilket känns toppen.
Vädret är inte lika toppen, blaskigt, slaskigt och dimmigt. Intalar mig själv, att det faktiskt är påväg att bli vår, så jag borde egentligen inte klaga…!
Idag har dagen innehållit inoff uställning – vi var där och miljötränade och träffade trevligt hundfolk. Mysigt. Diezel blev kär i några tikar, men skötte sig bra. Hälsade glatt på de människor som ville hälsa, vilket är guld värt för mig.
Lite städning, latande i soffan, och middag hanns med sedan med. Innan jag åkte iväg till Nälden och tittade på Istölt. Islandshästar måste vara något av det vackraste som finns…
Satt dåligt till, så blev tyvärr endast någon enstaka bild. Trist. Men väldigt roligt att se så många otroligt fina hästar.

Ögonen faller snart igen. Godnatt på er, och tack för fina kommentarer om filmen i förra inlägget!


Caliber & Diezel

Sandra, och Mitas lilla sötnöt

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *