interior.

 

Har haft en toppensöndag rakt igenom! Vaknade av att solen sken in genom fönstret, med en gosig Elvinpelvin bredvid mig, och kände redan då att det skulle bli en bra dag. Midjebälte på, och ut på promenad direkt med galning 1 & 2 som båda verkade få vårkänslor av solens strålar som faktiskt värmde lite.
Mötte ett par grannar när vi kom ut, som inte hade stött på tidigare, trevliga var de i alla fall & tipsade om att det var väldigt fint nere på isen. Jag som är lite skeptisk till okända isar har inte vågat mig ner tidigare, men efter lugnande ord från grannarna om att de både pimplades och sladdades med bil så litade jag på att den var tjock nog att promenera på. Vilket jag är glad över, så härligt att promenera på isen i solen!

Väl hemma igen blev det lite lunch innan jag skruvade upp en hylla och fixade lite vid min lilla arbetshörna.
Det är inte helt klart ännu, fattas några prylar. Men jag är jättenöjd. Så skönt att ha en plats att ha alla papper osv på framöver och slippa sitta och plugga vid köksbordet.
Eftermiddagen har spenderats med Lina, och blev dessutom bjuden på middag hos henne. Mycket trevligt!
Nu är jag både mätt & trött, och känner mig taggad inför skolvecka nummer två. Psykologi kommer stå på schemat, och efter att ha ägnat hösten åt just det, ser jag fram emot att diskutera ämnet, och få lite nya vinklar på det jag redan läst om.
Jag och Lina pratade förövrigt om det tidigare, att det känns som att vi bott här länge, men jag insåg då att jag har ju faktiskt bara spenderat 3 veckor i huset..! Knepigt, men väldigt skönt att man kan göra sig hemmastad så pass fort! :-)

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *