Helgen

Det har varit en väldigt lugn helg för vår del. Kanske är bra det ibland, att inte göra någonting. (men ack så rastlöst man blir)
Var dock iväg på dop igår, fotade, så har lite att pyssla med i veckan.! Jag tycker att det är svårt att få bra bilder i kyrkan, svårt ljus. Men samtidigt en utmaning.
Kvällen tillbringades hos syster och hennes familj, såg Så mycket bättre för första gången, och blev glatt överraskad. Himla bra program faktiskt!

Imorse tog jag och Diezel en promenad längs sjön under tiden Indra hängde med pappa på skidtur. Så himla fint var det där nere, med solstrålar som kämpade för att tränga igenom molntäcket, och snön som glittrade svagt, ångrade verkligen att jag lämnade kameran hemma… Kom hem trötta efter pulsande i snö. Åkte sedan iväg till stan för att uträtta några ärenden, och sedan hem igen för lite farsdagsfirande.

Umgåtts med Elin under kvällen, och har träningsvärk i magen av allt skrattande. Kikade på film från sjuan eller åttan när vi och några andra i dåvarande klassen gjorde en teater om Alfred Nobel (jag spelade honom förövrigt, med hatt & många storlekar för stor kavaj) Skrattade gott, och kände oss nostalgiska.
Fruktsalladsätande & ensammammasöker-tittande hanns också med. Samt lite mer skrattande, och försök till att plugga.
En helskön kväll med andra ord. :)

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *